Gelegenheidsdrukwerken en commerciële drukwerken

Een persoonlijk ontwerp of een professionele grafische identiteit voor jouw bedrijf? Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Ook commerciëel drukwerk hoeft niet saai te zijn! Omdat wij iedere klant een uniek design willen afleveren hebben wij ons gespecialiseerd in speciale druktechnieken. Geef uw drukwerk meerwaarde met reliëfdruk, foliedruk,letterpress of een speciale uitkapvorm of lasercut.

Gelegenheidsdrukwerk

Heb je een idee of een vraag? Wij denken graag met u mee en kunnen zelfs speciale doosjes op maat maken met hetzelfde ontwerp als uw kaart, labels en stickers en de voering van uw envelop kunnen wij ook personaliseren.Zo is er ook de mogelijkheid om verschillende papiersoorten op elkaar te lijmen. Een origineel geboortekaartje, een huwelijksuitnodiging met gouden afwerking? You name it we make it!

Commerciëel drukwerk

Het verschil zit hem in details, de eerste indruk van uw bedrijf. Voor uw bedrijf geven wij graag advies over de verschillende mogelijkheden die er zijn om uw bedrijfsdrukwerk net dat ietsje meer te geven, van grafisch ontwerp tot drukwerk.

Enkele voorbeelden van afwerkingsmogelijkheden :

  • Letterpress, de tekst kan je niet alleen zien, maar ook voelen.
  • Foliedruk, met deze druktechniek geeft u uw drukwerk een extra (glans) “touch". De folie is in verschillende kleuren mogelijk.
  • Pregen – blinddruk, naam of logo in reliëf.
  • Kleur op snee, de zijkant van uw papier gekleurd.